Skit-Dålig-Måndag

Kom just hem från seg dag på landet. Jag kan inte påstå att den här helgen har blivit den mest lyckade. Idag känner jag mig som en enda stort chokladägg, hur många gram kan jag ha ätit? Vi talar ioförsej inte om gram här utan kilo. no kidding! Min lillkusin gav mig ett hjärtformat ägg i present, jättesött men så här i efterhand tycker jag inte om hjärtformade ägg, för jag ser inte alls nån kärlek i påskägg och choklad! Nu kan jag vinka hej då till beach 17.. Att jag dessutom har levt på chips och bullar har inte gjort saken bättre. Min mage är inte direkt tight efter att påskäggen has made an entrance! Bad, really bad! Jag ska tamefanken bli godisnykterist!

Men jag antar att jag mår som jag förtjänar. För är man dum nog och bada såhär års i iskallt vatten får man skylla sig själv. Jag har fortfarande inte gjort någonting vettigt på hela dagen och tror inte jag kommer göra det heller orkar inte hitta på något seriöst. Dessutom måste jag få bort min dumma hosta. Var tog all energi  vägen? Som bortblåst. Jag har mina aningar vart det försvunnit…

 

Lämna ett svar