When you try your best but you dont succeed.

Idag var det en helt vanlig dag i skolan. Jag gillar iinte matte på morgonen för min hjärna vill inte tänka då, helt jobbigt. Var hos tandläkaren idag också, det gick helt okej, ska ringa dit när min andra tand uppe i gummen har kommit fram.

Men det verkar inte som om den vill komma. Nu borde jag sätta mig och läsa lite, för jag lovade mig själv att läsa enn bok på två veckor och det skulle bli ett plus om jag skulle kunna läsa ut den på en vecka, men det tror jag inte. Ihelgen så ska passa kusinerna. Det är ofta roligt. Imorgon efter skolan så ska jag och Sofia in till Malmö och handla enn present till Elin. Vi vet vad det är vi ska köpa, men vi vet inte var det finns eller vad affären heter =P. Sen så på kvällen så ska vi mysa hemma hos Ida =)

This entry was posted in succeed.

Lämna ett svar