Ruskar på huvvet, & säger hej till omvärlden

WOHO!
Som vanligt efter ett härligt avsnitt av Heroes är jag på toppen humör!
Har suttit och sjungt trudilutter för Dan i telefonen ett ganska bra tag nu, fast det gör jag iof nästan jämt. Eather he like it or not. Probebly not..

Jag kommer även att boka hotell i Kroatien då vi sedan någon vecka haft biljetter med RyanAir till Split. Får se men sitter och letar hotell på Hvar just nu. Vilket hade du valt av: Hotel Amfora Grand Beach eller The Palace Hvar Hotel? TIPS!!!!

Och till det superfantastiska som jag fått reda på: Jag ska få säsong ett och två av Heroes på dvd! 😀 Daniel har bett pojkarna fixa det till mig. De ska dessutom fixa nya Harry Potter filmen som jag velat se så länge. Jag är helt euforisk just nu, älskar filmer och bra serier! Och som den fetaste feta pricken över i:et så ska Dan och jag se Simpson filmen på Lördag.

Happycow-moment!

Lämna ett svar